Ал Хайба - Сезон 1 Епизод 26
7.1

Ал Хайба – Сезон 1 Епизод 26

  • Година
  • Дължина на филма
  • Страна 2016

Джабал, млад сириец, живее в района на Ал Кайба, където заедно с клана той контролира транспортирането на оръжие и контрабандата в граничните райони. Семейството на Джабал се опитва да бъде в крак с времето, но продължава да разчита на традициите при решаването на проблеми и конфликтни ситуации. Джабал прави всичко възможно, за да може семейството му да не знае бедността и да живее в безопасност, но неприятностите идват от другата страна. Преди много години брат Адил заминава за Канада, воден от кръвна вражда.

Роднините не знаеха нищо за живота му в чужда земя повече от 10 години и сега той се връща в родината си, придружен от съпругата и сина си, възнамерявайки да предаде безжизненото тяло глава на семейната родина. Смъртта на Адил беше удар за целия клан, но първо за Джабал, който беше принуден да отмъсти разклатените позиции в клана. В борбата за власт и влияние, в поредица от наказателни дела и ежедневен риск за живота, има място за невероятна любовна история, която започна като обикновено приятелство.

268 пъти видян

Сподели какво мислиш за филма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2015 2016 beni Affet Beni Birakma bg audio bg prevod BG subs Emanet bg subs Emanet online epizod filmi filmi online free Hercai jivot Kurvavi cvetq bg subs Kurvavi cvetq online moq ne me ostavqi nqkoi kato teb online nqkoi kato teb season 1 nqkoi kato teb sezon 1 Online plen bg subs plen online predavane prevod prosti mi serial seriali sezon 1 Svetlinata zavinagi online zavinagi season 1 zavinagi sezon 1 Вятърничав Завинаги БГ Аудио Някой като теб бг субтитри Някой като теб сезон 1 Някой като теб сезон 1 в интернет епизод завинаги бг субтитри завинаги сезон 1 завинаги сезон 1 в интернет не ме оставяй