The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013)
6.5

The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013)

  • Година
  • Дължина на филма
  • Страна САЩ

Този път няма сватба. Този път няма ергенско парти.
Брадли Купър, Ед Хелмс, Джъстин Барта и Зак Галифанакис се завръщат като четиримата най-добри приятели Фил, Стю, Дъг и Алън, които за пореден път са сполетени от лош късмет и заедно се опитват да се измъкнат от голям брой конфузни и заплетени ситуации.
След внезапната смърт на бащата му Алън е на път към клиника за хора с психични проблеми. Придружаван от Фил, Стю и Дъг той е готов да се отдаде на нужното лечение, което ще му помогне да се отърси от вътрешните проблеми. Но нещата се променят когато на път към клиниката групата е нападната от мистериозни мъже, а Дъг е отвлечен. Сега Фил и останалите трябва отново да намерят ексцентричния престъпник Лесли Чау и да го предадат на гангстера, който е отговорен за похищението на Дъг. Ако Чау бъде открит и предаден на престъпната група Дъг ще получи свободата си.
Но издирването на китайския престъпник поставя Фил, Алън и Стю в центъра на мрежа от изненадващи срещи, комични недоразумения, преследвания, инциденти с животни и неочаквани разкрития.

Molq vuvedete dumata puma za da produljite

Моля въведете цифрите които виждате в полето

The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013)
193 пъти видян

Сподели какво мислиш за филма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2015 2016 beni Affet Beni Birakma bg audio bg prevod BG subs Emanet bg subs Emanet online epizod filmi filmi online free Hercai jivot Kurvavi cvetq bg subs Kurvavi cvetq online moq ne me ostavqi nqkoi kato teb online nqkoi kato teb season 1 nqkoi kato teb sezon 1 Online plen bg subs plen online predavane prevod prosti mi serial seriali sezon 1 Svetlinata zavinagi online zavinagi season 1 zavinagi sezon 1 Вятърничав Завинаги БГ Аудио Някой като теб бг субтитри Някой като теб сезон 1 Някой като теб сезон 1 в интернет епизод завинаги бг субтитри завинаги сезон 1 завинаги сезон 1 в интернет не ме оставяй