Trainspotting / Трейнспотинг (1996)
7.7

Trainspotting / Трейнспотинг (1996)

  • Година
  • Дължина на филма
  • Страна Великобритания
Категории

Единбург. Марк Рентън е на около 20, пада си по хероина и живее заедно с двама свои приятели и едно общо гадже, което има бебе, само че никой не знае от кого точно е бебето. Отказвайки за пореден път дрогата Марк си подарява едно последно друсане, което завършва шеметно в най-мръсната тоалетна, която може да си представите, превърнала се в запазена марка за целия филм.
Филмът „Трейнспотинг / Trainspotting (1996)“ е създаден по едноименната книга на Ървин Уелш (които дори има епизодична роля във филма). Със халюцинациите си на пълзящи мъртви деца и сумтящо потапяне в най-мръсните тоалетни в Шотландия, е трудно да се повярва, че Трейнспотинг е един от най-добрите филми на 1996 г. Филмът „Трейнспотинг (1996)“ на Дани Бойл за непокаяли се зависими от хероина в Единбург е доста повече от това. Този филм не е по вкуса на всеки (неподозиращите зрители да внимават), но атмосферата на филма, преплитаща псикеделичен хумор и ужасът от истинския живот е феноменален удар в Англия, Шотландия и САЩ. За всичката си жизненост и ободряващо създаване на филма, лентата не е ода за хероина, нито е пряко насочена предупредителна приказка. Трейнспотинг е просто един много искрен и добре направен филм за природата на пристрастяването, който не се стеснява, когато трябва да покаже удоволствието и болката от пристрастяването.

157 пъти видян

Сподели какво мислиш за филма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2015 2016 beni Affet Beni Birakma bg audio bg prevod BG subs Emanet bg subs Emanet online epizod filmi filmi online free Hercai jivot Kurvavi cvetq bg subs Kurvavi cvetq online moq ne me ostavqi nqkoi kato teb online nqkoi kato teb season 1 nqkoi kato teb sezon 1 Online plen bg subs plen online predavane prevod prosti mi serial seriali sezon 1 Svetlinata zavinagi online zavinagi season 1 zavinagi sezon 1 Вятърничав Завинаги БГ Аудио Някой като теб бг субтитри Някой като теб сезон 1 Някой като теб сезон 1 в интернет епизод завинаги бг субтитри завинаги сезон 1 завинаги сезон 1 в интернет не ме оставяй